Addie, den där Addie😂

Godmorgon! Idag fick vi några regnstänk här i Stenkyrka, tror det inte kom mer än kanske nån millimeter, men en får vara tacksam för det man får...
Addie och jag har lite tråkigt och därför tänkte jag att jag skulle få henne att aktiveras lite. 
Jämfört med vår tidigare labrador är Addie väldigt svårlärd, hon har inte lust att lära sig och att göra konster. Provade att rulla in godisar i en handduk och knyta ihop - men hon tröttnade fort. Sedan stoppade jag godisar i en petflaska - tråkigt och "lite" farligt, tyckte hon. Så hon smet ut genom dörren till sin älskade tennisboll istället.
Försökte få henne att lära sig att rulla runt, dutta nosen mot min hand och växelvis hälsa med tassarna. Även det tröttnade hon på och började göra egna konster. Hon blir lätt stressad och innan jag visste ordet av det blev tydligen godisar och aktiviteter för mycket och hon blev lätt illamående. Så där slutade dagens aktiviteter😟
Nu ligger hon här bredvid mig på köksgolvet och slickar sig runt munnen och går ner i varv. Den där busan, hon blir för uppspelt och sedan tröttnar hon nästan direkt. 
Nu får matte roa sig med annat, baka en kaka och göra sina knä-övningar igen - för tredje gången redan i dag. Trist det här med att vara låst hemma. 
Utomhus går inte att vara idag, myggen anfaller och de är väldigt många och rejält stora. Inte alls kul. Hoppas de snart försvinner.